Dolian.grDolian.gr

Sloggi Slip Brazil Zero Lace 10186002-1389 Turq

9,99 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ημέρεs

Γυναικείο Brazil χωρίς ραφές

Μέγεθος
Χρώμα
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η Νέα συλλογή Zero Feel είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με στιβαρή προσωπικότητα, σας δίνει τη σιγουριά της ποιότητας και της άνεσης που το χαρακτηρίζει.

Μια μοναδική καινοτομία αποκλειστικά για το Sloggi, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζατε! Φτιαγμένο από μαλακό ύφασμα για καθημερινή χρήση, εφαρμόζει εξαιρετικά χάρη στην τεχνολογία ZERO FEEL.

Το κόψιμό του είναι από τα περισσότερο αγαπημένα στο γυναικείο πληθυσμό όλων των ηλικιών. Φαρδύ πίσω, όσο χρειάζεται για να παραμένει σταθερά στη θέση του, με εξαιρετικά προηγμένα λάστιχα στη μέση και τους μηρούς που το συγκρατούν επιτηδευμένα, χωρίς να αφήνουν αποτύπωμα στο δέρμα σας.

Μπροστά είναι χαμηλόμεσο, κανονικό στα πλάγια, με μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο το διακριτικό λογότυπο της εταιρείας Sloggi σε μορφή στάμπας στο μπροστινό τμήμα.

Γυναικεία Εσώρουχα, Sloggi ZERO One Tanga, Θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να καλύψετε και τις δικές σας καθημερινές ανάγκες. Από την Νέα Ανανεωμένη Συλλογή Sloggi.

10186002-1389
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
75%POLYA.25%ELAST.