Dolian.grDolian.grDolian.grDolian.gr

Ταινία Διαμόρφωσης Στήθους 5m - Secret Tape BA20 23.01.42.068-BEIGE ΜΠΕΖ Κωδικός: 36887175

20,00 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ημέρεs

Μυστική ταινία  για μοντελοποίηση

Μέγεθος
Χρώμα
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η μυστική ταινία έχει σχεδιαστεί για μοντελοποίηση και στυλ της προτομής, υποστηρίζει ακόμη και τα μεγαλύτερα και βαρύτερα στήθη. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να σχηματίσετε ένα "αόρατο" σουτιέν που θα σας επιτρέψει να φορέσετε μια τολμηρή δημιουργία αποκαλύπτοντας ένα βαθύ ντεκολτέ ή πλάτη και ταυτόχρονα να νιώσετε άνετα σε αυτό.

Η ταινία είναι κατασκευασμένη από μείγμα βαμβακιού και ελαστάνης. Η εσωτερική πλευρά έχει καλυφθεί με κόλλα, χάρη στην οποία η ταινία προσκολλάται καλά στο σώμα. Προσαρμόζεται τέλεια στη φιγούρα και διαμορφώνει όμορφα την προτομή. Εκτείνεται έως και 180% – ακριβώς όπως το ανθρώπινο δέρμα. Φυσικό χρώμα παρόμοιο με το χρώμα του δέρματος, γεγονός που το καθιστά σχεδόν αόρατο κάτω από δαντέλες, πλέγματα και άλλα ημιδιαφανή υφάσματα.

Ιδανικό για δημιουργίες με βαθύ ντεκολτέ και γυμνή πλάτη. Αυτή η αυτοκόλλητη ταινία προτομής είναι η τέλεια λύση για βαθιά ντεκολτέ, εκθέτοντας γυμνές πλάτες. Οι ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για τα πιο απαιτητικά νυφικά, βραδινά φορέματα και άλλα. Ανάλογα με τις ανάγκες και το σχήμα του ντεκολτέ, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με πολλούς τρόπους.

Πωλούνται σε κυλίνδρους 5 μέτρων - αρκετά για πολλές εφαρμογές. Η ταινία είναι μίας χρήσης - το ρολό είναι γεροντικό (ανάλογα με το μέγεθος της προτομής και τη μέθοδο χρήσης) για 5-15 εφαρμογές.

 

Πλάτος: 5 ή 10 cm

Μήκος: 5 m

36887175
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
95% βαμβάκι. 5% spandex